Najnovšie recenzie zo sekcie Adaptéry a redukcie k mobilom
dobrý pomocník
OK
- Rýchle načítanie fotiek aj videa a rýchly prenos súborov do zariadenia .
Po pripojení k tabletu to okamžite nabehlo a zobrazilo všetko čo bolo uložené na karte . Pracuje to presne ako je napísané v popise . Odporúčam .
Funguje ako má som s ním spokojný.
- Je to dobré ....
- .... ale drahé
Funguje bez problémov.
Dúfal som že cez to pôjde aj kľúč Leef ibridge. Nejde. Nevadí
- Veľkosť
Tak malo byť urobené USB
Reakcia obchodu emobilshop
Ďakujeme za pozitivné hodnotenie tovaru zakúpeného v našom eshope. Napĺňa nás práca, keď vidíme spokojného zákazníka. Veľmi si ceníme vašu dôveru a tešíme sa na ďalšiu objednávku :) S prianím pekného dňa, emobilshop.sk
- super zvuk
- egronomia
- da sa s nimi lezat na boku a netlacia
- super basy aj bez "zastuplovania" usi
- mozno pre niekoho vyssia cena
super zvuk a hlavne kvalitne podanie basov bez roznych silikonovych stuplov v usiach
- rýchle nabíjanie
- zatiaľ nič
rozhodol som sa na základe pozitívnych hodnotení.
prekticke
- Apple
- Spracovanie
- Lightning
- USB
- Spracovanie!
- a este raz Spracovanie!!!
- Nič, akurát ten HUB si musíte kúpiť, aby ste to využili na plno, ale si myslím, že nie je problém dať ďalších 30 - 40 € za HUB.
Túto redukciu som si zakúpil v obchode lacne-nakupy.sk . To spracovanie je doslova na zožratie (bezkonkurenčne!!!). Kvalitné, Pekné, Spĺňa zatiaľ všetko, načo to bolo kúpene, t.j.:
- prepojenie s kamerou
- prepojenie iPadu s iPhonom mi funguje bohovsky tiež
- pripojenie USB kľúča (pri kľúčoch si treba HUB dokúpiť, pre dostatok energie)
- pripojenie klávesnice (tak isto vyžaduje HUB a klávesnica musí byť Apple)
- pripojenie mikrofónu (tiež vyžaduje HUB)
Nadmieru spokojný!!!
akoze co hodnotit ... robi to co ma - ale za tu cenu by mohol mat pri sebe aj nabijacku s kablom ...
2 dni mi to fungovalo
- Vynikajuca pomocka k smartfonu.
- Nezistene
Plne spokojny.
Dobrý
- kvalitne prevedenie
Sikovna alternativa k lightning kablu. Kupite si lacny micro usb kabel a ked ho znicite kupite novy za par eur. Usetrite peniaze za podstatne drahsi certifikovany lightning kabel
- Mirror Funguje bez problemov
- HBO GO cez toto nefunguje
Celkovo fajn na pozeranie fotiek s rodinou
Premeni ipad alebo iphone na media player :)
kabel
- funguje ako ma
- rýchly
- zapojíš a ide
- ťažšie sa odpája kábel
Niektorí sa sťažujú, že sa kábel nedá ľahko vytiahnúť no v skutočnosti stačí koncovku zatlačiť smerom dole a ide ľahko. Nestačí iba zatlačiť poistku na koncovke, lebo ešte trošku zavadzia, ale keď sa celý kábel (koncovka) zatlačí (pootočí) smerom dole, ide ľahko.
- OK
- Funguje na 100% s mojim telefonom (Samsung Galaxy Note II)
- Malá a ľahká vecička
- Presne to čo mi chýbalo k mobilu !
- Nič !
Potreboval som k telefonu zapojiť bezdrôtovú myšku,a cez túto redukciu to funguje bezchybne.
Samozrejme,fungujú aj všetky USB klúčiky a externé HDD,ale musia mať súborový systém FAT32 !!!
Používanie maximálne jednoduché - zapojíte do mobilu,do tohoto zapojíte čo treba a je to :)))
Výhodou je že obe koncovky od seba oddeľuje kábel,teda nieje moc zaťažovaný konektor na mobile !!!!!
Kvalita je zaručená - je to originál Samsung príslušenstvo ! Ani na sekundu som neuvažoval o neoriginálnom konektore ktorý je v jednom kuse a stojí síce menej,ale nezaručuje 100% funkčnosť !!!
Tento tovar som mal aj na mobile Samsung Galaxy Note I kde tiež fungoval ako mal...
Kúpa je to dobrá,kvalitnejší podobný výrobok na trhu neexistuje !
Cena je to už dobrá,ja som ho pred 2 rokmi kupil za 25€ inde.
Zobrazujem 361 - 380 zo 393 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 18 [ 19 ] 20 Ďalšie »